Intrebari frecvente

1. De ce anunturi Unice?

E o intrebare care ni se pune des. In primul rand pentru ca nimeni nu are nevoie sa vada de mai multe ori acelasi anunt. In al doilea rand , acest sistem ofera ocazia agentilor cu adevarat profesionisti sa-si expuna portofoliul si informatiile avand certitudinea ca munca le este respectata si securizata. Pentru a nu adauga anunturi care au fost publicate deja, in timp ce adaugi poti vedea in partea dreapta o fereastra care iti spune concret ce criterii se iau in calcul, cate proprietati sunt similare si care sunt acestea.

2. De ce moderare manuala? Nu e prea mare bataie de cap?

Ei bine, este intr-adevar o bataie de cap. Cu siguranta mai dificil decat sa lasam orice anunt in portal. In acelasi timp, primim confirmari zilnic de la clienti si de la parteneri ca ceea ce facem, facem bine. Aceasta moderare nu lasa loc de compromisuri sau de continut irelevant pentru client si daunator imaginii partenerilor. In acest mod, avand doar anunturi de calitate, partenerii profesionisti castiga mai multa credibilitate in fata clientilor iar calitatea lead-urilor va creste. Moderarea unui anunt dureaza maxim 30 minute, cu exceptia situatiilor speciale care necesita o analiza mai complexa.

3. De ce doar pentru profesionisti? De ce nu pot publica si persoanele fizice-proprietarii?

Cu siguranta ar fi mult mai profitabil pe termen scurt ca proprietarii sa isi poata lista propriile imobile spre vanzare sau inchiriere insa consideram ca aceasta sarcina ar trebui sa apartina exclusiv profesionistilor . Desigur, cand vorbim de profesionisti facem referire la agentii sau brokerii imobiliari care isi trateaza meseria cu deosebit respect si se identifica cu aceasta activitate. In categoria profesionistilor intra si dezvoltatorii imobiliari care isi promoveaza propriile ansambluri rezidentiale. Din acest motiv standardadele de prezentare pe TopListing.ro sunt inalte si nu sunt negociabile.

?